Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij aanrijding N256 Wilhelminadorp

Toegevoegd: 07-10-2022, 20.58 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) zijn vrijdagavond ter hoogte van Wilhelminadorp twee personen gewond geraakt. Bij de botsing raakten twee auto's beschadigd.


De auto's kwamen rond 19.55 uur met elkaar in botsing op de kruising met de Langeweg. Twee ambulanceteams kwamen ter plekke om zich over de betrokkenen te ontfermen. Rond 20.45 uur zijn twee slachtoffers met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto's, waarvan er één een Duits kenteken had, getakeld.

Op de Deltaweg wordt momenteel aan de weg gewerkt. Om deze reden is het bewuste kruispunt momenteel sowieso grotendeels afgesloten. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henky (8-10-2022 om 09:47)
Dit heeft niets met de werkzaamheden te maken!!!!,ze moeten gewoon hen snelheid dan aanpassen maar het lijkt erop dat sommige niet kunnen lezen of één ontzettende rechtse zware voet of schoen hebben
Cookie-instellingen beheren