Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rokende auto zorgt voor rookoverlast in parkeergarage Middelburg

Toegevoegd: 08-10-2022, 09.32 uur
De brandweer heeft de parkeergarage geventileerd.
De brandweer heeft de parkeergarage geventileerd.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een rokende auto heeft gisterenavond ervoor gezorgd dat de parkeergarage aan de Kalverstraat in Middelburg vol rook stond. De brandweer heeft de garage geventileerd.


De brandweerlieden van brandposten Rooseveltlaan en Stromenweg uit Middelburg werden omstreeks 20.40 uur opgeroepen voor een brand in het gebouw aan de Kalverstraat. Toen zij aankwamen op de locatie van de mogelijke brand, stond de politie hen al op te wachten. De agenten hebben de brandweerlieden naar de juiste parkeergarage gestuurd.

In de garage stond rook en het ontruimingsalarm ging af. Volgens de brandweer konden de brandweerlieden na een lang onderzoek de oorzaak van de rookontwikkeling niet vinden. Daarom is het pand eerst volledig geventileerd. Toen bleek dat er een auto de garage was uitgereden die erg rookte en de rook bleef hangen in de garage.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren