Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij val van zeilboot Zandkreeksluis Kats

Toegevoegd: 08-10-2022, 14.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

KATS - Bij de Zandkreeksluis naast de Deltaweg (N256) bij Kats is vanmiddag iemand gewond geraakt bij een val. Verschillende hulpdiensten zijn ter plekke gekomen om het slachtoffer aan wal te brengen.


Het slachtoffer zou rond 12.50 uur met zijn hoofd op een steiger terecht zijn gekomen en hierbij gewond zijn geraakt. Na de melding werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet hiervan werd geannuleerd toen deze boven de incidentlocatie vloog.

Een snelle boot van de brandweer Stavenisse is ingezet om het slachtoffer te verplaatsen naar de wal. De brandweerlieden van Goes zijn ook ingezet bij de hulpverlening. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het passerend verkeer is langs de hulpdiensten geleid.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (8-10-2022 om 17:31)
Misscjien waren ze als eerste aanwezig en hebben eerste hulp verleend .
Franky (8-10-2022 om 15:08)
Wat heeft Handhaving hier te zoeken? Zij zijn niet opgeleid voor hulpverlening in deze zin, daar heb je brandweer, ambu en politie voor.
Cookie-instellingen beheren