Weerbericht:
Vandaag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 113 km

Kapotte waterleiding zorgt voor wateroverlast in Tholen

Toegevoegd: 08-10-2022, 16.13 uur
De locatie van de lekkage is gemarkeerd door de brandweer.
De locatie van de lekkage is gemarkeerd door de brandweer.
© Foto: Brandweer Tholen
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN - De brandweerlieden van brandweerpost Tholen zijn vanmorgen ingezet voor een melding van wateroverlast. Ze hebben het nutsbedrijf geïnformeerd.


De melding van de wateroverlast kwam omstreeks omstreeks 06.55 uur binnen bij de brandweerlieden. Zij gingen direct naar de locatie van het incident. Daar aangekomen bleek dat aan de Gemaalweg in Tholen ene waterleiding kapot was gegaan. Hierdoor borrelde het water naar boven. Het water liep de naastgelegen watergang in.

De brandweer heeft de weg afgezet, de lekkage gemarkeerd en het nutsbedrijf geïnformeerd. Later op de dag in DNWG aanwezig geweest om het lek te dichten. Hierdoor kwam een gedeelte van Tholen zonder water te staan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren