Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 137 km

Steiger valt om in Goes, persoon raakt zwaargewond

Toegevoegd: 08-10-2022, 18.52 uur
Steiger valt om in Goes, persoon raakt zwaargewond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een persoon is eind van de middag zwaargewond geraakt bij een ongeval in Goes. Volgens de politie zou er een bouwsteiger zijn omgevallen.


De ambulancedienst en de politie werden omstreeks 17.30 uur opgeroepen voor een noodsituatie aan de Krommemeet in Goes. Aanrijdend naar het incident bleek dat het slachtoffer ernstig gewond was geraakt bij het ongeval. Daarom werd de traumahelikopter vanuit Amsterdam opgeroepen.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat een persoon gewond was geraakt doordat er steiger om was gevallen. De medewerkers van de ambulance meldden de traumahelikopter af toen deze boven Roelofarendsveen vloog. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren