Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot bij Koudekerke, betrokkene onder invloed

Toegevoegd: 09-10-2022, 03.22 uur
De man beweerde dat hij niet zelf gereden had.
De man beweerde dat hij niet zelf gereden had.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KOUDEKERKE - Een man is vannacht met zijn auto in de polder tussen Koudekerke en Middelburg in een sloot gereden. De man was onder invloed van alcohol.


Het eenzijdige ongeval werd omstreeks 01.35 uur bij toeval opgemerkt door een passant. Deze schakelde nadat hij de bestuurder gesproken had direct de politie in. Samen met een ambulance kwamen de agenten met spoed ter plaatse. De bestuurder beweerde dat iemand anders gereden zou hebben. De opgeroepen ambulancemedewerkers bleken niet nodig te zijn. De man had enkel een nat pak aan het ongeval overgehouden.

De man zou volgens de politie onder invloed van alcohol zijn. Hij is door de agenten naar zijn verblijfplaats gebracht. De auto is door bergingsbedrijf Kuzee geborgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
snorre (9-10-2022 om 13:48)
Jammer ,en ook nog thuisgebracht ,had er familie ,of wat ,om laten komen.
mar (9-10-2022 om 09:39)
Ja de politie heeft het druk gehad vannacht. Scooters dronken bestuurders botsen, vrouw van fiets gevallen, ook dronken? misschien. Overlast van hond, verbrandde pizza. Wow
kees (9-10-2022 om 08:25)
Politie heeft hem naar zijn verblijfplaats gebracht? Volgens de politie was hij onder invloed van alcohol, geen testje? Het ging vannacht weer lekker op Walcheren met de alcoholverslaafden op de openbare weg!
Cookie-instellingen beheren