Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Blaffende hond zorgt voor geluidsoverlast

Toegevoegd: 09-10-2022, 07.25 uur
De hond is meegenomen naar het politiebureau.
De hond is meegenomen naar het politiebureau.
© Foto: Wijkagenten Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht een woning betreden waar een hond een hele nacht had zitten blaffen. De eigenaar krijgt een boete voor nachtrumoer.


De politie werd gebeld door meerdere buurtbewoners die niet konden slapen door de blaffende hond. De politie is hierop ter plaatse gekomen en heeft de deur van de woning opengebroken om de gezondheid van de baas en de hond te garanderen. De baas bleek echter niet thuis te zijn.

De hond is meegenomen naar het politiebureau. De eigenaar van de hond krijgt een bekeuring voor nachtrumoer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (10-10-2022 om 13:27)
wanneer iemand een huisdier neemt moeten ze eerst eens goed nadenkenken over voor en nadelen .maar tegenwoordig kunnen en worden huisdieren aangeschaft net als b.v. nieuwe kleding .of voor de kids .dat is zonde voor de dieren , ook meestal voor de buurt .na een poosje gaan ze de nadelen zien en mag het dier weer naar een asiel die al vol zitten .mensen denk eerst eens goed na voor dat je aan een huisdier begint .en het commentaar hier van ja een hond blaft wel eens vind ik stom .je zal er maar naast wonen en een hele dag of nog erger nacht aan te moeten horen .ik snap goed dat de politie hiervoor is gebeld .zou ik ook doen .ik hou van dieren maar ze moeten geen overlast zijn voor een ander en bij een hond ligt dit meestal aan de opvoeding
die had het heel gezellig (10-10-2022 om 07:43)
Top van die agenten dat ze het hondje meegenomen hebben, tja een bon zie dat dan maar als oppas geld. Ik vraag me af: hebben ze het hondje nog maar pas? of is er iets gebeurd in de buurt zoals vuurwerk, inbrekers, je weet het niet. Ik heb zelf twee honden, ik vraag geregeld aan mijn buren of ze last van ze hebben. Gelukkig niet al horen ze, ze wel eens blaffen. Mijn zusje heeft ook een hondje die niet alleen thuis kan blijven maar als ze weg moet komt hij vaak naar mij omdat ze geen overlast wil veroorzaken. Ze woont ook nog in een flat. Ik snap het ook niet waarom die mensen een hond nemen, hier in de buurt ook vaak geblaf s,nachts jammer dat sommige mensen zo dom en egoistisch zijn.
VdVonck (9-10-2022 om 14:30)
Buren (vd buren) hebben ook een hond sinds 1.5 jaar. In al die tijd heb ik er nog nooit iemand mee zien wandelen. Men gooit de poort open en laat de hond het zelf uitzoeken. Paar huizen verder hetzelfde verhaal alleen komt die de tuin niet eens uit. Verhaal van John klinkt herkenbaar. Ze vinden hun gedrag vaak nog geweldig ook die simpele zielen!
Henky (9-10-2022 om 13:48)
Als je ruzie wil hebben dan moet je één hond nemen of één kat die bij iedereen in de tuin schijt ,50 jaar geleden zeikte niemand over één blaffende hond of één kat die heel de nacht zat te gillen omdat ze krols was ,maar vandaag aan de dag iedereen heeft wel wat te zeuren ,ze kunnen niets meer zien of horen omdat ze zelf heel de week moeten werken om hen hobby te betalen of te doen En één dier hoort ook bij het gezin ,maar de gene die wat heeft te zeuren heeft ook meestal zelf kinderen die ook Jan en alleman wakker houden in de nacht en dat is goed in hen ogen krijgen ook meestal nog 50 euro mee ,zolang ze Pa en Moe maar rust hebben .
Pippa (9-10-2022 om 13:21)
Bijna iedreen maakt wel eens zoiets mee, heel lastig natuurlijk ,maar om nu gelijk een bekeuring te geven.....Dit hondje kan niet alleen zijn neem hem dan ook mee ,doe ik ook met de mijne, de meeste mensen houden van een hond zeker van zo,n lieverd als de mijne....Tk sleep hem overal mee naar toe als we uit eten gaan ligt hij onder de tafel je hoort hem niet,op vakantie naar de Roompot mag de hond mee.heerlijk! Sterkte ermee gr Pippa
optimist (9-10-2022 om 13:16)
@....waar heb ik dat méér gehoord: Doet ie anders nooit hoor.....Het is gewoon gebrek aan opvoeding!
Cookie-instellingen beheren