Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie gebruikt stroomstootwapen bij aanhouding koperdief in Goes

Toegevoegd: 09-10-2022, 10.45 uur
Politie gebruikt stroomstootwapen bij aanhouding koperdief in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een 41-jarige man uit Vlissingen is gisterenavond aangehouden omdat hij op een afgesloten terrein in Goes koper wilde stelen. Agenten moesten bij de aanhouding gebruik maken van onder andere een stroomstootwapen.


Agenten werden omstreeks 20.35 uur naar het terrein van een verdeelstation aan de Repelweg in Goes gestuurd. Een man zou daar onbevoegd aanwezig zijn. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen zij de verdachte met een koperen kabel rondlopen. De man had vernielingen gepleegd om het terrein op te komen.

Toen de man de agenten zag, rende hij weg. Toen de agenten de man wilden aanhouden, verzette de man zich, aldus de politie. Daarom waren de agenten genoodzaakt hun stroomstootwapen en pepperspray te gebruiken. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (10-10-2022 om 15:33)
Komplimenten politie. De verdachte zal meer op zijn kerfstok hebben. Dit is geen forst offender. De staf zal wel weer niets worden. Taakstraf 20 uur als meneer zin heeft en hij niet hoeft uit te slapen.
Tuinman (9-10-2022 om 20:41)
Prima werk. Nou de schade laten betalen en een poosje logeren bij de staat.
Michel (9-10-2022 om 13:43)
Mooi gedaan van de Politie. Het wordt tijd dat de aso´s hard worden aangepakt.
Ed (9-10-2022 om 12:34)
Mooi zo! Hoop dat de taser op vol vermogen stond!
Cookie-instellingen beheren