Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij auto-ongeluk Schapenweg Poortvliet

Toegevoegd: 09-10-2022, 19.51 uur - Update: 09-10-2022, 21.12 uur
Door: Eugène Harthoorn

POORTVLIET - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Schapenweg in Poortvliet is zondag aan het begin van de avond een man om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Er is sprake van een auto die tegen een boom is gereden en waarbij het slachtoffer bekneld is komen te zitten. Het ongeluk werd kort na 18.30 uur gemeld. Direct werden ambulances en brandweerwagens opgeroepen, maar de hulpdiensten bleken niets meer voor het slachtoffer te kunnen doen.

De weg is ter plaatse afgezet. De politie gaat sporenonderzoek doen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt maar de familie is al wel op de hoogte.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren