Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke blikschade bij aanrijding Oost-Souburg

Toegevoegd: 09-10-2022, 21.21 uur
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Jelte Poppe
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een aanrijding op een kruising in Oost-Souburg is zondagavond flink wat blikschade ontstaan. Enkele personen werden door een ambulancemedewerker onderzocht maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis.


De botsing vond rond 20.20 uur plaats op het punt waar de A58 overgaat in de Sloeweg (N288), op de kruising met de Bermweg en de Havendorpweg.  Een rapid responder van de ambulancedienst heeft twee betrokkenen onderzocht, onder meer op eventueel nekletsel. Geen van de betrokkenen bleek echter naar het ziekenhuis te hoeven worden gebracht.

De twee betrokken personenauto's liepen flink wat schade op. Deze zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
José hose (9-10-2022 om 21:59)
Ik weet dat er een hoop gedaan is aan de stoplichten maar door rood rijden en vinden dat je recht hebt de regels aan de laars te lappen is echt iets wat men zelf doet. Nu komt men niet aan op de plaats van bestemming omdat ze de boel aan het afhandelen zijn en regelen. Tel uit de winst. 0,0
Cookie-instellingen beheren