Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind vast in gebouw Churchilllaan Middelburg

Toegevoegd: 11-10-2022, 17.09 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een gebouw aan de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg is vanmiddag een kind vast komen te zitten. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd.


De melding van het incident werd rond 16.00 uur gedaan, waarna zowel de ambulancedienst als de brandweer en de politie ter plaatse kwamen. Na enige tijd werd ook nog een hulpverleningsvoertuig opgeroepen maar toen dit de straat in kwam rijden, kon de jongen net worden bevrijd.

Ambulancemedewerkers hebben een broekspijp opengeknipt maar het kind raakte niet (ernstig) gewond en hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis. Rond 16.30 uur konden de hulpverleners weer vertrekken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren