Weerbericht:
Vannacht en morgenochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Oost-Souburg blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 11-10-2022, 19.26 uur
Ter plekke bleek de situatie erg mee te vallen.
Ter plekke bleek de situatie erg mee te vallen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Brandweer, politie en ambulancedienst zijn dinsdagavond met spoed uitgerukt naar een melding van een woningbrand in Oost-Souburg. Ter plekke bleek inzet van de brandweer niet nodig te zijn. Ook was er niemand gewond.


De hulpdiensten kregen rond 18.50 uur de melding dat er brand woedde in een woning aan de Padweg in het dorp. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand en zodoende kwamen twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plekke. Omdat ervanuit werd gegaan dat er nog iemand binnen was, kwam ook een ambulance met spoed naar het brandadres.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) bleek ter plekke dat een palletkachel fors had staan roken. De brandweer heeft een nacontrole gedaan en kon al snel het sein 'brand meester' geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ina (12-10-2022 om 16:07)
gelukkig maar waarom eerst niet aangebeld en gevraagd of er iets aan de hand is/was. uitruk had voorkomen kunnen worden.
Cookie-instellingen beheren