Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Auto te water Oesterdam Rilland

Toegevoegd: 12-10-2022, 02.09 uur - Update: 12-10-2022, 02.25 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij de Oesterdam (N659) tussen Tholen en Rilland is in de nacht van dinsdag op woensdag een auto te water geraakt. De bestuurder is door vissers uit zijn voertuig gered.


De Renault Clio raakte rond 00.25 uur van de weg om vervolgens via het talud in het water te belanden. Nadat alarm was geslagen via 112, rukten onder meer brandweerduikers uit. Ook een tankautospuit en een ladderwagen werden opgeroepen om hulp te verlenen, evenals de politie en de ambulancedienst.

Toen het incident werd gemeld, lag de automobilist nog in het water en klampte hij zich vast aan het voertuig. Volgens de politie is het slachtoffer door vissers gered. De brandweer meldt dat de vissers de persoon aan boord van hun visbootje hebben genomen en dat hij vervolgens door de brandweer uit de boot is gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst. De persoon bleek alleen in de auto te hebben gezeten. Hij is door de ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis gebracht.

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de Renault getakeld. Rond 01.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (12-10-2022 om 08:07)
dan heb je wel geluk hoor. op dat tijdstip nog vissers in de buurt. gelukkig dat deze persoon zelf uit de auto kon komen.
Cookie-instellingen beheren