Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen boom Sint Kruis, één gewonde

Toegevoegd: 13-10-2022, 17.30 uur
Door: Roland de Jong

SINT KRUIS - Op de straat 't Eiland in Sint Kruis is donderdagmiddag een personenauto tegen een boom gereden. Eén persoon is gewond geraakt. De brandweer verleende assistentie.


De auto raakte rond 15.35 uur van de weg. Omdat het erop leek dat er brand was ontstaan, werd na een kleine tien minuten ook de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek de situatie mee te vallen. Een ambulanceteam heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Bergingsbedrijf VaRaMo uit Breskens heeft de zwaar beschadigde auto getakeld.

Omdat op het wegdek veel modder lag, is door de politie het Waterschap Scheldestromen ingeschakeld. Inmiddels wordt gewerkt aan het schoonmaken van het wegdek. Of de modder een rol heeft gespeeld bij de toedracht van het ongeluk, is overigens niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren