Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

Brandweer blust brandende wasmachine

Toegevoegd: 14-10-2022, 15.19 uur
De brandweer kon het apparaat blussen.
De brandweer kon het apparaat blussen.
© Foto: Jesse Hartman
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De brandweer is vrijdagochtend uitgerukt voor een brand in een woning in Vlissingen. In het huis had een wasmachine vlam gevat. Al snel konden de bluslieden het vuur onder controle krijgen.


De brand ontstond vrijdag rond 09.30 in de Puccinilaan in Vlissingen. Een wasmachine had in een woning vlam gevat. Toen de brandweerlieden aankwamen op de locatie, konden zij het brandje snel blussen. Vervolgens werd het apparaat naar buiten gebracht.

Daar konden de medewerkers van de brandweer de machine afblussen. In de tussentijd werd de woning geventileerd omdat er sprake was van rookontwikkeling. Na ongeveer een half uur was de situatie afgerond en konden de bluslieden terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (16-10-2022 om 22:29)
@Henk, Wasmachines of drogers... Of Was/Drogers .... Worden nooit van Plastic gemaakt Maar hebben altijd een metalen kuip. Doe eens wat kennis op, voor dat je roept ! en Kortsluiting is van alle jaren. Was vroeger zo, is nu zo & en zal altijd zo zijn.
Henk (16-10-2022 om 09:09)
@Pdw dit is een wasdroog combinatie bij juist gebruik werkt het prima. Mij gaat het om degelijkheid en duurzaamheid,
Pdw. (15-10-2022 om 08:32)
Wat een onnodige reactie Henk. Droog jij ook je was in de wasmachine?
Henk (14-10-2022 om 19:14)
Wasmachines worden duurder en wordt bezuinigd op kwaliteit en veiligheid behuizing was voorheen van aluminium nu plastic Wordt tijd dat die kwaliteitsnormen weer opgeschroefd worden. Tevens kan het ook door verkeerd gebruik te veel wasgoed laten drogen in de wasmachine. Maar Een van de Grootste vervuiler zijn consumenten goederen daar moet meer aandacht aan besteed worden dan bijvoorbeeld de boeren.
Cookie-instellingen beheren