Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrouwen geraakt op strand door jeep

Toegevoegd: 14-10-2022, 21.15 uur
Vrouwen geraakt op strand door jeep
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De bestuurder van een jeep is vrijdagavond bij Burgh-Haamstede doorgereden nadat die op het strand twee vrouwen had geraakt. Zeker één van de slachtoffers is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.55 uur op het strand bij de Kraaijensteinweg bij Burgh-Haamstede. De bestuurder van een jeep raakte daar twee vrouwen op het strand. Volgens de politie lagen zij daar in het donker. De automobilist zou na het ongeluk zijn doorgereden.

Volgens een woordvoerster van de politie is zeker één van de slachtoffers met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat de ernst van het letsel is. De andere vrouw is mogelijk licht gewond, het is niet bekend of zij in het ziekenhuis wordt behandeld. De politie houdt in de omgeving van het ongeluk een buurtonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-10-2022 om 07:50)
Dat de bestuurder van de jeep niks gezien heeft, dat vind ik al raar. Maar dat zou nog kunnen komen door een mobiele telefoon of radio. Maar dat twee vrouwen een jeep niet horen aankomen, nog veel raarder. Dan kijk je toch wat er op je afkomt? Er zomaar vanuit gaan dat je wel gezien wordt. Sterkte voor de slachtoffers. Hopelijk komt het goed met die vrouw.
Kevin (15-10-2022 om 19:31)
@nel, waarom is dat gevaarlijk? Volgens mij is het nergens in Nederland toegestaan om zonder vergunning op het strand te rijden en naar mijn weten zijn hulpdiensten en Horeca bevoorrading de enige die die vergunning krijgen.
Zeeuw (15-10-2022 om 13:13)
Misschien heeft de bestuurder het niet in de gaten gehad, vanwege grote brede terrein wielen
Nel (15-10-2022 om 10:06)
Is natuurlijk best gevaarlijk om in het donker oop het strand te gaan liggen maar wat een onverlaat om dan door te rijden, schande!!Ik hoop dat de verwondingen mee vallen. Beterschap.
Louis Dekker (15-10-2022 om 08:45)
Hoe weten we nu dat het een Jeep was ??? .. is er gekeken naar de spoorbreedte, de indruk van de bande, het profiel, ???
henk (14-10-2022 om 23:18)
zal druk zijn met buren op het strand
Cookie-instellingen beheren