Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 107 km

Bestuurder jeepongeluk Burgh-Haamstede meldt zich

Toegevoegd: 15-10-2022, 10.02 uur
Bestuurder jeepongeluk Burgh-Haamstede meldt zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De bestuurder van de jeep die vrijdagavond twee vrouwen aanreed heeft zich vrijdag gemeld bij de politie. De auto is in beslag genomen voor technisch onderzoek.


Twee vrouwen uit Duitsland zaten vrijdag rond 19.55 uur in het donker op het strand bij Burgh-Haamstede toen zij werden geraakt door een 4×4-terreinwagen. Een 40-jarige vrouw raakte daarbij ernstig gewond. De andere vrouw, eveneens 40 jaar oud, raakte licht gewond. In eerste instantie was de bestuurder van de jeep doorgereden.

Agenten stelden een onderzoek in en arresteerden rond 21.15 uur een verdachte. Volgens een woordvoerder van de politie kwamen uit zijn verklaring nieuwe feiten aan het licht waarna hij, in overleg met de officier van justitie, in vrijheid werd gesteld.

De bestuurder van de vermoedelijk betrokken terreinwagen heeft zich even later bij de politie gemeld. Het voertuig is voor technisch onderzoek in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (16-10-2022 om 09:24)
Zeg Popeye, weet jij waarom de jeep daar was? Blijkt wel van niet.
Popeye (15-10-2022 om 14:25)
Vrij zuur. Je vraagt je wel af, los van t nut van strandrijden, of die 'sportieveling' uit t niets opdook.
Cookie-instellingen beheren