Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Mes gevonden bij zoekactie Dauwendaele

Toegevoegd: 15-10-2022, 15.39 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij de zoekactie in een vijver in de Middelburgse wijk Dauwendaele is een mes gevonden. De recherche heeft het voorwerp veiliggesteld voor verder onderzoek.


De recherche, Forensische Opsporing (FO) en het Landelijke Team Onderwaterzoekingen (LTOZ) waren in de middag bezig met een zoekactie in de vijver bij de Roozenburglaan en het Meanderhof in de Middelburgse wijk Dauwendaele. Met behulp van magneten doorzochten de agenten het water.

Rond 15.35 uur had de politie beet. Aan de magneten kleefde een inklapbaar mes. De Forensische Opsporing heeft het voorwerp veiliggesteld voor nader onderzoek. Volgens de politie zou het gaan om een lopend onderzoek. Om welk onderzoek het precies gaat, is niet bekend.

 

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (16-10-2022 om 12:16)
1 mes maar aangetroffen? Ik heb er zelf afgelopen 5-10 jaar al meer dan 1 weg gegooid daar omdat ik het niet meer wilde hebben.het mes of de foto lijkt erg op het brandweermes wat ik daar ook weggegooid heb. Met mij in de jaren nog vele andere. Hebben jullie de rest van de spullen niet gevonden die daar zijn gegooid? Vuurwapens koevoeten sleutels kluizen overige delen van de buit? Weet toch zeker dat ik dat er ook in heb zien verdwijnen… hahaha
Cookie-instellingen beheren