Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Orka aangespoeld bij Cadzand

Toegevoegd: 15-10-2022, 16.58 uur
Het dier lag in de branding.
Het dier lag in de branding.
© Foto: Strandpaviljoen Dok 14
Door: Remi Mesu

CADZAND - De KNRM is zaterdag uitgerukt om een aangespoelde orka bij Cadzand te helpen. Volgens getuigen zou het dier inmiddels weer zijn weggezwommen.


De medewerkers van de KNRM-post in Cadzand werden zaterdag rond 15.30 uur gealarmeerd dat de orka was aangespoeld ter hoogte van strandpaviljoen Dok 14. Op videobeelden is te zien dat het dier in de branding ligt.

De KNRM ging met een kusthulpverleningsvoertuig ter plaatse om te helpen. Uiteindelijk kon het dier volgens getuigen rond 16.30 uur weer de Noordzee opzwemmen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (15-10-2022 om 18:19)
FREE WILLY!!
jeroen massuger (15-10-2022 om 18:07)
en dan durven de eco dwazen nog steeds te beweren dat die windmolens geen kwaad kunnen. heel de noordzee kust is verstoord door die winmolen parken.. maar vlijtig verder bouwen jongens. het wreedste beest op aarde is de mens!
Cookie-instellingen beheren