Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto vliegt uit de bocht en belandt in sloot

Toegevoegd: 16-10-2022, 21.21 uur
Door: Remi Mesu

BIERVLIET - Een bestuurder is zondagavond met een auto in een sloot bij Biervliet belandt. Het is niet bekend of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt.


Het ongeluk gebeurde zondag rond 19.15 uur op de Nummer Zevenweg bij Biervliet. Een automobilist verloor daar in een bocht de controle over het voertuig en raakte van de weg. Uiteindelijk kwam de auto in een naastgelegen sloot tot stilstand. Na het ongeluk kwamen meerdere politie-eenheden ter plaatse om ondersteuning te bieden.

Ook kwam de ambulancedienst naar de locatie van het ongeval. Het is niet bekend of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt. Een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de auto uit de sloot te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren