Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Scooterrijder en fietser gewond na ongeluk bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 18-10-2022, 08.27 uur
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - Twee personen zijn dinsdagochtend gewond naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk bij Vrouwenpolder. Een scooter en een fietser botsten daar tegen elkaar.


Het ongeluk gebeurde rond 07.40 uur op de parallelweg naast de N57 bij Vrouwenpolder. De bestuurder van een scooter en een fietser botsten daar door een nog onbekende oorzaak.

Politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Uiteindelijk werden beide betrokkenen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten van team verkeer kwamen ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren