Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Melding auto te water blijkt loos alarm

Toegevoegd: 18-10-2022, 12.16 uur
Melding auto te water blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Verschillende hulpdiensten zijn vanochtend opgeroepen nadat was gemeld dat een auto te water was geraakt langs de A58 bij Goes. Gelukkig bleek er niets aan de hand te zijn, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Rond 06.20 uur meldde een weggebruiker dat langs de snelweg bij knooppunt De Poel een voertuig te water was geraakt. "De melder zag een voertuig na een slip van de weg raken en in een sloot terecht komen", zo werd aanvankelijk gemeld. Ter plaatse troffen de hulpdiensten echter geen voertuig aan.

"Uit navraag bij de melder bleek dat hij de melding had gedaan op basis van sporen in de berm. Deze bleken van een eerder ongeval", zo legt de Veiligheidsregio uit. Toen duidelijk werd dat sprake was van loos alarm, zijn de hulpdiensten weer ingerukt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren