Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuws-Vlamingen opgepakt in Roosendaal

Toegevoegd: 18-10-2022, 12.22 uur
Zeeuws-Vlamingen opgepakt in Roosendaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ROOSENDAAL - In Roosendaal heeft de politie vannacht een 30-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Sluiskil aangehouden. De twee hadden onder meer de drug GHB en inbrekerswerktuigen op zak, zo meldt de politie.


Een alerte buurbewoner had gezien dat het duo over hekken en schuttingen aan het kijken was en belde de politie. Agenten hielden het tweetal vervolgens rond 02.15 uur staande bij de Gezellelaan. Ze hadden allebei een tas bij zich. In de tas van de man werd GHB en een groot mesgevonden. De vrouw bleek onder andere een schroefmachine, schroevendraaier, tang en verschillende steeksleutels bij zich te hebben. Ook vonden agenten een kleine hoeveelheid vermoedelijk amfetamine in de tas.

Na de vondst van de genoemde goederen, werd het duo aangehouden. Al het gereedschap en de drugs zijn in beslag genomen. De man en vrouw zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brabander (18-10-2022 om 20:05)
Dat sowieso Brabantse nachten duren lang in de bak waar ze th horen dit soort uitschot wat meer kan je er niet uit opmaken.
Dirk (18-10-2022 om 16:43)
In de nachtelijke uren op rooftocht. Overdag uitrusten met de geriefelijke zekerheid van een (staats) uitkering. Maar eens beginnen met dat laatste te stoppen. Verder voorzie ik een taakstraf. dan zal ze leren. Of eerlijker gezegd, De gangbare strafoplegging van de rechterlijke macht, zorgt er verder wel voor, dat men weer snel in herhaling zal vallen.
zeeuw (18-10-2022 om 13:45)
goed aanpakken
Cookie-instellingen beheren