Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 141 km

Fietsster gewond bij botsing met auto in Goes

Toegevoegd: 19-10-2022, 09.45 uur
De fietsster moest behandeld worden in het ziekenhuis.
De fietsster moest behandeld worden in het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Oostwal in Goes is dinsdagmorgen een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De fietsster is naar het ziekenhuis gebracht.


Volgens de politie kwam het 58-jarige slachtoffer, afkomstig uit Goes, rond 09.20 uur in botsing met een 40-jarige automobilist uit diezelfde plaats. Het ongeluk gebeurde volgens de politie doordat de man tijdens het afslaan de fietsster over het hoofd zag. Een botsing kon niet meer worden voorkomen en het slachtoffer belandde op straat.

De man bleef ongedeerd, de vrouw liep letsel op en kreeg medische zorg in het ziekenhuis, zo laat de politie desgevraagd weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk Janssen (19-10-2022 om 20:37)
Het is bij de P Parkeerplaats Oostwal Goes.Hier gebeuren zo vaak (bijna) botsingen dat het al eens gedane gemeente voorstel - het verplaatsen van de parkeerplaats verder uit het centrum - weer eens kracht bij zet. Het is op de Parkeerplaats Oostwal simpelweg te druk voor een veilige combinatie - automobilisten die primair de aandacht voor het vinden van een parkeerplaats hebben en de vele zwakkere verkeersdeelmeners. De middenstand haalde aan dat het hun inkomsten zou kosten, welke bewering door onderzoek in menig stad weerlegd is. @Gemeente Goes/Raadsleden, hierbij het verzoek dit voorstel weer boven tafel te halen.
Cookie-instellingen beheren