Weerbericht:
Vanmiddag droog en perioden met zon. Vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brand in appartement Emergis Kloetinge

Toegevoegd: 20-10-2022, 09.29 uur
De brandweer had het vuur snel onder controle.
De brandweer had het vuur snel onder controle.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Op het terrein van zorginstelling Emergis in Kloetinge heeft donderdagochtend brand gewoed. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar de situatie bleek gelukkig mee te vallen.


Nadat de brand rond 08.20 uur was ontdekt werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een ladderwagen gingen met spoed ter plekke. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen en de politie spoedde zich ook naar het terrein aan de Oostmolenweg.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) was sprake van een bank die in brand stond in een appartement aan de Kreekrug. De officier van dienst kon rond 08.40 uur het sein brand meester geven. Op dat moment was de brand al helemaal uit. Volgens de Veiligheidsregio waren er tijdens de brand geen mensen aanwezig in het appartement. De ambulancedienst zou wel één persoon hebben onderzocht.

Nadat de brandweer het pand had geventileerd, kon men even na 09.00 uur weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren