Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 423 km

Automobiliste gewond bij botsing Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 20-10-2022, 09.41 uur - Update: 20-10-2022, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij een aanrijding tussen twee auto’s is donderdagochtend in Burgh-Haamstede één persoon gewond geraakt. De gewonde is naar het ziekenhuis vervoerd.


De auto’s, een personenauto en een bestelbus, kwamen rond 07.10 uur met elkaar in botsing op de Kloosterweg ter hoogte van camping Nieuw Leven bij de kruising met het Groenewoudswegje. Eén van de betrokken raakte gewond. De automobiliste had onder meer hoofdletsel. De gewonde is rond 08.05 uur per ambulance voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd.

De beide auto’s liepen door de klap schade op. Na het ongeluk waren de auto's naar een andere plek verzet alvorens geborgen te worden. De bestelbus is getakeld door bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland, een collega van berger Ista uit Oosterland nam de personenauto mee. Rond 08.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (21-10-2022 om 21:21)
Even berichtje voor Hans,na enig onderzoek (foto's ongeval bekijken) kan ik niet anders concluderen dat de zwarte auto uit de groenewoudswegje kwam de twee auto staan nl. Naast het hekwerk van de woning van eerder genoemde weg Dus het kan nooit bij de blinde uitrit gebeurt zijn (het is gewoon niet mogelijk) uitrit groenewoudswegje is zoals Vollenhoven vermeld idd een drama
Hans (20-10-2022 om 17:40)
Het was niet het Groenewoudswegje, maar een blinde uitrit er net voor. Tegenover de Stuifketel
Emergo (20-10-2022 om 16:05)
@Johan Ooit in de spits naar de autotypes gekeken?? Doe het maar eens en je zult zien dat het autorijden in Nederland kennelijk toch niet zo duur is..
vollenhove (20-10-2022 om 15:06)
Het moest een keer gebeuren het is een verschrikkelijke uitrit de groenewoudsweg staat een bord van een supermarkt (voorheen stond er een nog grotere) dus men weet dat je uitzicht belemmerd wordt en bossage staat ook lelijk in de weg,hoop dat het met het slachtoffer goed gaat misschien gaan ze het nu aanpassen,ze hebben de mond vol van veiligheid en denken alleen maar in drempels en paaltjes ,maar het vrije zicht daar denkt men niet aan
Johan (20-10-2022 om 10:55)
Ik las op de site van de PZC dat de gewonde de bestuurster van het personenautootje was. Wanneer je in een groot en zwaar voertuig rijdt heb je toch aanmerkelijk grotere kans om ongeschonden uit te stappen na een aanrijding dan wanneer je in een klein en licht autootje rijdt. Helaas is autorijden in NL zo duur dat je wel gedwongen wordt om jezelf in zo'n klein kwetsbaar koekendoosje te verplaatsen.
Cookie-instellingen beheren