Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Vrachtwagenchauffeurs beroofd bij Sas van Gent en Westdorpe

Toegevoegd: 20-10-2022, 13.17 uur
Vrachtwagenchauffeurs beroofd bij Sas van Gent en Westdorpe
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WESTDORPE - Meerdere vrachtwagenchauffeurs zijn donderdag 20 oktober op een parkeerplaats bij Westdorpe belaagd en beroofd. De politie doet onderzoek en roept mensen die iets gezien hebben op om zich te melden.


De drie vrachtwagenchauffeurs lagen rond 01.30 uur in hun cabine te slapen op een parkeerterrein aan de Oostpoortweg bij Westdorpe. Ze werden wakker toen iemand aan hun cabinedeur trok. Een chauffeur deed open en werd vervolgens belaagd en bedreigd. De daders hebben de cabines doorzocht en spullen meegenomen. Ze zijn op een scooter weggevlucht. De betrokken chauffeurs zijn niet gewond geraakt. Bij een chauffeur, die op de Tractaatweg net over de Belgische grens geparkeerd stond,  probeerden de daders de vrachtwagen binnen te komen maar deze chauffeur wist dit te voorkomen door te claxonneren.

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om drie daders met een licht getinte huidskleur die op één scooter zaten. Eén van de daders had daarbij een rode doek voor zijn gezicht. Volgens de agenten is het zeer waarschijnlijk dat een van de mannen gewond is geraakt in zijn gezicht. Mensen die getuige zijn geweest van de berovingen of die iets verdachts gezien in de omgeving kunnen bellen 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). Ook is het mogelijk om anoniem in contact te komen met het Team Criminele Inlichtingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brabant (31-10-2022 om 19:16)
Heeft de politie toch gecontroleerd of ze daar mochten bivakkeren? Na drie ritten moeten ze terug naar hun geboorteland.
Thijs (20-10-2022 om 21:30)
@Michel en Bert En dan? Dan krijgen ze van zo'n d66 rechter wel weer een fopstrafje vanwege *insert random smoesje*, als het überhaupt al voor een rechter komt, als ze al gepakt zouden worden in de eerste plaats. Want de kans dat de politie een misdrijf oplost is zo goed als nihil! Ach misschien zien we in de loop van 2024 nog wel een berichtje op opsporing verzocht...
bert kaiser (20-10-2022 om 15:04)
tjonge tjonge , werken die lui al voor een habbekrats, worden ze ook nog eens berooft door lui die niet weten wat werken is . hopelijk worden ze gepakt
Michel (20-10-2022 om 13:50)
Hopend dat deze licht getinte aso´s gauw gepakt worden, en voor lange tijd uit de samenleving genomen worden.
Cookie-instellingen beheren