Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt verdachte van woninginbraak in Koudekerke

Toegevoegd: 20-10-2022, 13.28 uur
De politie zocht met meerdere eenheden in het dorp.
De politie zocht met meerdere eenheden in het dorp.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

KOUDEKERKE - De politie heeft woensdagavond in Koudekerke enige tijd gezocht naar de verdachte van een woninginbraak. In verband met de inbraak werd er ook een burgernetbericht uitgestuurd. Vooralsnog heeft dat niet tot een aanhouding geleid.


Het bericht werd rond 18.30 uur via Burgernet verstuurd nadat er woninginbraak plaats had gevonden in de Duinstraat in Koudekerke. Volgens het signalement in het bericht zou het gaan om een man die tussen de 40 en 50 jaar oud is. Verder zou hij 1,70 meter lang zijn en een Arabisch danwel lichtgetint uiterlijk hebben. Verder zou hij kalend zijn, donkere ogen hebben en in het zwart zijn gekleed.

De politie ging tegelijkertijd met meerdere eenheden in en rondom het Walcherse dorp op zoek naar de verdachte. Rond 19.45 werd een tweede Burgernetbericht uitgestuurd met de boodschap dat er niet meer naar de persoon hoeft worden uitgekeken. Volgens een woordvoerster van de politie is er echter nog niemand aangehouden.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (21-10-2022 om 08:50)
Wat gek dat hij nog niet gepakt is? Hij is daar bij meerderen gaan buurten. Die gelijk de politie hebben gebeld.
Cookie-instellingen beheren