Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gaat onderuit door slik en moet naar ziekenhuis

Toegevoegd: 20-10-2022, 17.02 uur
De fietsster ging vermoedelijk door slik onderuit.
De fietsster ging vermoedelijk door slik onderuit.
© Foto: Jesse Hartman
Door: Remi Mesu

RITTHEM - Een vrouw is donderdag naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met de fiets bij Ritthem was gevallen. Vermoedelijk ging de fietsster onderuit door het slik op de weg.


Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de Ritthemsestraat naast de N662. Een fietsster ging daar bij een eenzijdig ongeluk onderuit. Vermoedelijk is de vrouw door gladheid, veroorzaakt door slik, onderuit gegaan. Meerdere hulpdiensten, waaronder de politie, ambulancedienst en een weginspecteur van de Provincie Zeeland, gingen ter plaatse om hulp te bieden.

Uiteindelijk moest de fietsster per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. De fiets is meegenomen. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (21-10-2022 om 15:55)
@Fietser: Als de boeren bezig zijn er ligt duidelijk slik op de weg, dan kun je nog steeds lelijk op je plaat gaan hoor!
fietser (21-10-2022 om 13:39)
Men weet nu eenmaal dat de boeren bezig zijn en als ze gevallen is door slik op de weg, dan is dat toch wel duidelijk aanwezig denk ik. De boeren kunnen nu eenmaal niet na elke tractor de weg steeds schoonmaken. Veel beterschap voor de fietser. Hard rijden heeft daar weinig mee te maken, wel goed opletten natuurlijk.
R (21-10-2022 om 12:01)
Ik met mn brommer achter molen in Middelburg. Slik, bladeren en nat fietspad. Om er op te blijven zitten als n bejaarde dat stukje rijden. Zie ik oma en jongeren met elektrische fiets voorbij komen. 2 op hun gezicht. Waar schaduw is in dit jaargetijde blijft t oppassen.
Adri (21-10-2022 om 07:51)
@Youri; Prima Youri! Veel mensen zouden doorgereden zijn.
Pieter (20-10-2022 om 18:41)
Oke dan, Loes laten we de volgende keer dus lekker op het asfalt liggen als er iets gebeurd. Ongelukken gebeuren nou eenmaal Loes, hoef je niet achteraf als een schooljuf op een belerend toontje te gaan preken, en waarom heb jij eigenlijk geen poot uitgestoken om die slik op te ruimen? Oja, achteraf allemaal natuurlijk…… Lekker makkelijk
Youri (20-10-2022 om 18:10)
Wij zagen dat het ongeval gebeurd was vannuit de vuilniswagen gemeente vlissingen waarbij wij gestopt zijn en eerste hulp hebben verleend
Cookie-instellingen beheren