Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Overstekend hert veroorzaakt ongeluk op N57

Toegevoegd: 21-10-2022, 01.20 uur - Update: 21-10-2022, 11.39 uur
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - Twee auto's hebben in de nacht van donderdag op vrijdag schade opgelopen nadat een hert overstak bij Vrouwenpolder. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, het hert overleefde de oversteek echter niet.


Het incident gebeurde rond 0.20 uur op de N57 ter hoogte van het Banjaardstrand. Twee auto's liepen daar schade op toen een hert plots de weg overstak. Zowel politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Na een controle door het aanwezige ambulancepersoneel bleken de betrokken personen met de schrik vrij te komen. Het lot van het hert was echter minder fortuinlijk. Het dier overleefde de aanrijding niet. De brandweer moest ter plaatse komen om het wegdek te reinigen. De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joke (21-10-2022 om 09:25)
wat een trieste melding maar gelukkig geen gewonden wel jammer dat het dier het niet heeft overleeft .
Cookie-instellingen beheren