Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Smeulend isolatiemateriaal laat veegmachine roken

Toegevoegd: 21-10-2022, 14.51 uur
Smeulend isolatiemateriaal was de oorzaak van de rookontwikkeling.
Smeulend isolatiemateriaal was de oorzaak van de rookontwikkeling.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De brandweer is donderdag uitgerukt voor een veegmachine waar rook onder vandaan kwam. De bluslieden konden de oorzaak van de rookontwikkeling lokaliseren en verhelpen.


De medewerkers van de brandweerpost in Burgh-Haamstede werden rond 09.30 uur opgeroepen voor een voertuigbrand in de Noordstraat in Burgh-Haamstede. Eenmaal ter plaatse bleek dat er rook onder een veegmachine van de gemeente vandaan kwam.

Na een korte inspectie haalden de bluslieden isolatiemateriaal weg dat rondom de motor zat. Dat materiaal was gaan smeulen waardoor de rookontwikkeling bij het voertuig ontstond. Hierop was de situatie onder controle en kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren