Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Automobiliste ramt schutting, forse schade aan auto

Toegevoegd: 21-10-2022, 17.10 uur - Update: 21-10-2022, 17.29 uur
De auto raakte door het ongeluk total loss.
De auto raakte door het ongeluk total loss.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een automobiliste heeft vrijdag in Vlissingen met een auto een schutting geramd. De auto liep door het eenzijdige ongeluk forse schade op.


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 16.10 uur bij het Lelypad. Een automobiliste kwam vanuit de richting van de Lelystraat gereden toen ze door onbekende oorzaak een schutting raakte.

De deur aan de linkervoorkant en het linkerachterwiel van het voertuig liepen door het ongeluk forse schade op. De bestuurster van de auto werd nog wel nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de eigenaren van de schutting geholpen met een kleine reparatie. De betrokkenen zullen het incident verder onderling afronden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (22-10-2022 om 16:43)
Als je het verschil niet meer weet tussen het gaspedaal en de rem ben je een gevaar in het verkeer. Hoevaak gebeuren dergelijke zaken niet? Niet dat ik perfect ben, maar dit is het eerste wat je leert.
zeeuw (21-10-2022 om 21:48)
zonde van de schutting
Cookie-instellingen beheren