Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Fietsers naar het ziekenhuis na ongeluk

Toegevoegd: 21-10-2022, 17.13 uur
Meerdere hulpverleners waren ter plaatse om hulp te bieden.
Meerdere hulpverleners waren ter plaatse om hulp te bieden.
© Foto: Jesse Hartman
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De ambulancedienst heeft vrijdag twee fietsers naar het ziekenhuis gebracht die bij een ongeluk betrokken waren. Het ongeval gebeurde op een fietspad in Vlissingen.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur op het fietspad naast de President Rooseveltlaan in Vlissingen. Ter hoogte van het Shell-tankstation botsten twee fietsers tegen elkaar. Een officier van dienst van de brandweer die toevallig langsreed, verleende samen met de aanwezige politieagenten en medewerkers van de ambulance eerste hulp.

Uiteindelijk kwamen twee ambulances ter plaatse om de beide fietsers naar het ziekenhuis te vervoeren. De fietsen zijn door de politieagenten meegenomen en naar de woningen van de betrokkenen gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (22-10-2022 om 07:30)
Als er een e bike tussen zit ben ik niet verbaasd die gaan vaak veel te hard en proberen remmen te vermijden lijkt het wel en verlenen dan vaak geen handelingen achterom en opzij kijken en richting aangeven en een bel kan er af.
Cookie-instellingen beheren