Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Mannen in de val gelokt na aanbieden gestolen fiets

Toegevoegd: 22-10-2022, 14.00 uur
Mannen in de val gelokt na aanbieden gestolen fiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes heeft de politie vrijdagavond twee mannen aangehouden nadat zij op Facebook een gestolen fiets te koop hadden aangeboden.


De dochter van een vrouw uit Hoedekenskerke had de fiets in de stalling gezet van het NS-station in Goes. Omdat de tweewieler vervolgens werd gestolen, werd op donderdag 20 oktober aangifte gedaan bij de politie. De moeder van de gedupeerde zag de fiets enige tijd later op Facebook Marketplace te koop worden aangeboden. Zij herkende de fiets onder meer aan het specifieke bagagerek en enkele deukjes. De vrouw maakte een afspraak om de fiets te bekijken op een adres in Goes. Ook schakelde ze de politie in.

Na een proefrit was er 100% bevestiging dat het ging om de gestolen fiets en ging de politie over tot het aanhouden van de twee verkopers. Het gaat om mannen van 23 en 27 jaar oud. De jongste verdachte bleek bij zijn arrestatie een busje pepperspray op zak te hebben. Dit is in beslag genomen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (22-10-2022 om 17:35)
Sluit ze maar een tijdje op dit tuig hoort niet op straat thuis nm
Jac (22-10-2022 om 17:04)
En weer een paar van dat tuig opgepakt, goed zo. Ook fijn dat de politie dit soort kleine maar o zo persoonlijke criminaliteit toch ook een beetje aandacht en tijd lijken te gaan geven. In het verleden stonden ze niet echt altijd te springen als je melden dat je dacht dat je iets van je eigen spullen had gelokaliseerd op internet.
Karl (22-10-2022 om 14:20)
Hopelijk worden hierdoor nog meer diefstallen opgelost.
Cookie-instellingen beheren