Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Traumaheli ernstig incident Ritthem blijkt niet nodig

Toegevoegd: 22-10-2022, 18.06 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Flink wat hulpverleners zijn aan het einde opgeroepen voor een ernstig incident in Ritthem. Er werd ook een traumahelikopter ter plekke gevraagd maar uiteindelijk bleek de inzet hiervan niet nodig.


Twee ambulanceteams, de politie en de Koninklijke Marechausse werden rond 17.10 uur naar de Engelandweg gestuurd omdat in de buurt van het motorcrossterrein iemand dringend medische hulp nodig had. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Toen de helikopter rond 17.35 uur bijna boven Noord-Beveland vloog, werd de inzet geannuleerd.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De gewonde bevond zich in ieder geval niet op de crossbaan zelf maar bij de toegangsweg naar het parkeerterrein ervan.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren