Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 16 km

Verward persoon loopt zee in bij Vlissingen

Toegevoegd: 22-10-2022, 22.07 uur
Verward persoon loopt zee in bij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de Vlissingse Boulevard is donderdagochtend een verward persoon te water gegaan. Verschillende reddingboten werden opgeroepen maar nog voor dat deze ter plekke waren, was de persoon alweer op het droge. Dat heeft de KNRM vandaag bekendgemaakt.


Nadat de persoon rond 10.45 uur het water in was gegaan, werden de KNRM-reddingboten van de stations Breskens en Westkapelle ter plekke gestuurd. Ook het Kustwachtvaartuig Zeearend, een loodsboot en een vissersboot gingen op de melding af.

Toen de redders onderweg waren, kwam het bericht dat de persoon op het droge was en dat deze werd opgevangen door de politie. De KNRM ging voor de zekerheid toch nog even ter plekke maar kon retour station toen bleek dat de persoon inderdaad veilig was.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anneke (27-10-2022 om 17:47)
ik denk dat adrie bij de emergis moet gaan werken daar hebben ze echt mensen nodig die zeer gestudeerd hebben ,verder hoop ik adrie dat uit jou familie of kennisenkring nooit iemand uit het leven stapt je antwoord is triest maar nogmaals ik wens het niemand toe
bram goeree (24-10-2022 om 13:41)
Witte misschien eens na denken dat deze persoon naderhand ''wel'blij'' is dat ze hem of haar gered hebben .kan ook een laatste schreeuw om hulp zijn geweest dat nu goed is afgelopen .maar hopen dat deze persoon de goede hulp en begeleiding krijgt
Emergo (23-10-2022 om 15:55)
@Adrie Die tweede onzinnige zin had je weg moeten laten.
Adrie (23-10-2022 om 11:13)
Iemand die met gedachten rondloopt uit het leven te stappen, doet het radicaal of half om half en vraagt daarmee om aandacht. Rekening presenteren van de kosten die de diverse hulpdiensten hebben gemaakt, is in ieder geval een vorm van aandacht die hem/haar mogelijk op andere gedachten brengt.
Witte (23-10-2022 om 08:41)
Als iemand zelf kiest om uit het leven te stappen , waarom dan hier in hem of haar tegen te houden .
bram (23-10-2022 om 04:31)
Heel alert van de kustwacht. Petje af ! Mensen weten niet wie en wat allemaal gered wordt door deze personen. We weten het niet allemaal, maar langs de Zeeuwse kust, spelen zich diverse drama's af ! Hulde vor deze redders !!
Cookie-instellingen beheren