Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Incident crossterrein: Meisje (13) gewond

Toegevoegd: 23-10-2022, 09.59 uur
Het slachtoffer is volgens de politie een 13-jarig meisje.
Het slachtoffer is volgens de politie een 13-jarig meisje.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De persoon die gisteren dringend medische hulp nodig had bij het motorcrossterrein in Ritthem was volgens de politie ten val gekomen met een motor. Het slachtoffer is een 13-jarig meisje.


De tiener, afkomstig uit Wemeldinge, raakte volgens de politie rond 17.10 uur gewond toen ze met haar KTM ten val kwam bij de toegangsweg naar het crossterrein aan de Engelandweg. Twee ambulanceteams, de politie, de Koninklijke Marechaussee en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Toen de helikopter rond 17.35 uur bijna boven Noord-Beveland vloog, werd de inzet geannuleerd. Het meisje is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cor (24-10-2022 om 05:04)
Ik stel voor dit crossterrein per direct te sluiten. Gaat een hoop ellende voorkomen in de toekomst
AntiGSM (24-10-2022 om 00:30)
@Emergo en Bart; groot gelijk hebben jullie! Stelletje zuurpruimen die alleen over zorgpremie kunnen zeuren. Als je iedere dag op de fiets naar je werk gaat en nergens richting aangeeft ben je net zo gevaarlijk en loop je (extra) risico om aangereden te worden. Al deze zaken gelden voor al voor drugs, drank en smartphone gebruik in het verkeer. Wie betaald al die extra domme ongelukken??
Joris (23-10-2022 om 23:18)
13 Jarig meisje ten val met motor? Op het crossterrein prima, hoort bij het crossen en op eigen terrein mag je best op je 13e een motor besturen. Maar buiten het terrein is er sprake van een overtreding waar denk ik een taakstraf op volgt als het de eerste keer is. @Emergo: Dat slaat echt nergens op. Een elektrische fiets is gewoon legaal te berijden door een 13 jarige, een motor is verboden voor die leeftijd op de openbare weg. Simpel.
Emergo (23-10-2022 om 15:53)
Gaan we ook altijd zo zaniken wanneer het bijv. een electrische fiets betreft.
Bart (23-10-2022 om 15:44)
Heb je ze weet hoor; de anti plezier baby boomers. Houdt toch eens op met dat gezeur; de baan blijft open en het is heus niet zo dat de zorg premie meteen stijgt omdat er hier een ongelukje gebeurde. Aanstellers!
J Geldof (23-10-2022 om 14:20)
Goh, zelfs buiten de baan moeten deze mensen al tegen zichzelf in bescherming worden genomen. @gemeente wanneer gaan we deze put eens dempen? Genoeg kalveren verdronken.
Cookie-instellingen beheren