Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man klemgereden na achtervolging van 20km

Toegevoegd: 23-10-2022, 10.54 uur
Man klemgereden na achtervolging van 20km
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 24-jarige man uit Bergen op Zoom is vannacht in Vlissingen aangehouden na een achtervolging. De man kon worden ingerekend nadat hij was klemgereden. De man bleek onder meer te hebben gereden zonder geldig rijbewijs.


Agenten zagen de man rond 00.15 uur rijden over de A58. Kort daarvoor had een ANPR-systeem een 'hit' gegeven op het kenteken van de auto waarin hij reed. De bestuurder zou namelijk mogelijk rijden zonder geldig rijbewijs. De agenten gaven de bestuurder een volgteken met de intentie om de afslag Heinkenszand te nemen. De bestuurder negeerde dit echter waarna een achtervolging ontstond in de richting van Vlissingen.

Meerdere politie-eenheden sloten zich aan bij de achtervolging en uiteindelijk kon de man een kleine 20 kilometer verder worden klemgereden bij de Sloeweg (N288) in Vlissingen. De bestuurder wordt verdacht van het negeren van een stopteken en het rijden met een rijbewijs terwijl dit was ingevorderd. Agenten wilden bij de man een bloedproef laten doen maar hij weigerde. Vanwege de recidive is de auto van de man in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (23-10-2022 om 15:44)
Inderdaad @Cees een auto met een bestuurder zonder rijbewijs is nóóit verzekerd! :)
R. Epker (23-10-2022 om 13:39)
Gelukkig niets ernstigs gebeurd. Deze man nooit meer zijn rijbewijs (terug)geven. Oh ja, ook nog een flinke straf geven voor deze daad.
Michel (23-10-2022 om 12:51)
Het is te hopen dat deze aso ook een tijd in beslag wordt genomen. Flink aanpakken dit tuig,
Cees (23-10-2022 om 11:31)
Hier word ik blij van. Wat een verkeerscrimineel. Auto kwijt en een zware straf toegewenst. Was de auto verzekerd?
Cookie-instellingen beheren