Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer onderzoekt blikseminslag Oostburg

Toegevoegd: 24-10-2022, 08.20 uur
De brandweer zette onder meer een hoogwerker in.
De brandweer zette onder meer een hoogwerker in.
© Foto: Brandweer Oostburg
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een bedrijfspand in Oostburg heeft de brandweer zondagavond uitgebreid onderzoek gedaan nadat melding was gemaakt van een blikseminslag.


Kort voor 20.00 uur meldde iemand dat hij had gezien dat tijdens een onweersbui de bliksem was ingeslagen bij een bedrijf aan de Transportweg in de stad. De melder had een hoop vonken gezien en daarom de brandweer gebeld. Vanaf de Oostburgse brandweerpost Stampershoek kwam in eerste instantie een tankautospuit ter plekke. De bemanning stelde een onderzoek in maar kon niets vinden.

Rond 20.30 uur werd voor de zekerheid ook nog de hoogwerker ter plekke gevraagd. Ook vanuit de lucht werd echter geen brand ontdekt en de brandweerlieden zijn daarom weer terug naar de kazerne gegaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren