Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Man opgepakt die nog 40 dagen moet 'zitten'

Toegevoegd: 24-10-2022, 08.26 uur
Omdat de man de deur niet opendeed, werd deze ingetrapt.
Omdat de man de deur niet opendeed, werd deze ingetrapt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten van het politiebasisteam Walcheren hebben zondagavond een man aangehouden die nog 40 dagen gevangenisstraf moest uitzitten.


De man werd al enige tijd gezocht en bij het woonadres van de man was al meermaals post in de brievenbus gedaan om hem te waarschuwen voor een arrestatie. Kaarten met daarop de tekst "Komt u zelf... of moeten we u komen halen?" hadden kennelijk echter niet genoeg afschrikwekkende werking.

Zondagavond hoorden agenten muziek uit de woning van de man komen. Hierop werd aangebeld maar er werd niet opengedaan. Nadat een hulpofficier van justitie een machtiging had gegeven om de woning binnen te gaan en de man in te rekenen, werd de deur ingetrapt. Hierop werd de man alsnog aangehouden. De komende 40 dagen zal de man in Torentijd moeten doorbrengen.

Waarvoor de man de celstraf opgelegd heeft gekregen, is niet bekendgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren