Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 197 km

Schade bij botsing op Arnestein Middelburg

Toegevoegd: 24-10-2022, 16.09 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een botsing op een kruising op het industrieterrein Arnestein in Middelburg zijn twee auto’s beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde op de kruising van de Ampèreweg en de Herculesweg. De auto’s kwamen door een voorrangsfout met elkaar in botsing. Door de klap gingen in één van de auto’s de airbags uit. De politie kwam met spoed ter plaatse. Volgens de woordvoerder van de politie had een omstander gemeld bij de alarmcentrale dat er iemand gewond was geraakt. Dit bleek niet zo te zijn. De opgeroepen ambulance hoefde niet ingezet te worden.

Beide auto’s zijn door bergingsbedrijf Kuzee meegenomen. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Doordat de kruising vrijwel volledig was afgesloten, had het overige verkeer hinder aan het incident.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ooggetuige (25-10-2022 om 13:16)
Niet te snel roepen of oordelen! Als ooggetuige kan ik melden dat het een moment van oplettendheid was van de afslaande bestuurder. Er was geen eigengewin in het belang. Sterker nog, het ongeval kent alleen verliezers. Bij beide voertuigen zijn diverse airbags afgegaan, en bij één voertuig is kortsluiting ontstaan. Om erger te voorkomen werd de accu ontkoppeld.
Loes (24-10-2022 om 17:29)
Niet willen wachten om voorrang te verlenen .ikke ikken.. het resultaat een ander zit met de schade doordat je niet kon wachten maar nu sta je er nog langer
Cookie-instellingen beheren