Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor wapenbezit in Goes

Toegevoegd: 25-10-2022, 09.05 uur
De politie trof het vuurwapen aan in de woning van de verdachte.
De politie trof het vuurwapen aan in de woning van de verdachte.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een instap in Goes door de ondersteuningsgroep van de politie is een wapen gevonden. Er is één persoon aangehouden.


De politie had informatie binnengekregen dat een van de bewoners van het pand  mogelijk in het bezit was van een vuurwapen. Hierop is de ondersteuningsgroep van de politie ingezet om de woning te betreden.

Na een onderzoek in de woning werd het vuurwapen ook aangetroffen. Nader onderzoek moet uitwijzen of het om een echt vuurwapen gaat of dat het een vuurwapengelijkend voorwerp is. De verdachte is aangehouden en zal door de recherche worden gehoord, zo melden de wijkagenten van Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GoverntheMente (25-10-2022 om 17:01)
@ Goes Heb je het bericht ook gelezen?? "De politie had informatie binnengekregen dat een van de bewoners van het pand mogelijk in het bezit was van een vuurwapen. Hierop is de ondersteuningsgroep van de politie ingezet om de woning te betreden." Niet op straat dus. En en iets verbieden betekend niet dat het niet meer gebeurd. Anders was er ook geen politie nodig.
Goes (25-10-2022 om 09:56)
Is toch verboden, hoe kan dit dan op straat zijn?
Cookie-instellingen beheren