Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Vermiste man nog niet terecht, politie vervolgt onderzoek

Toegevoegd: 25-10-2022, 09.56 uur
Vermiste man nog niet terecht, politie vervolgt onderzoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De man die gisteren als vermist werd opgegeven, is nog niet terecht. De politie zet vandaag het onderzoek voort. De politie kan getipt worden via 0900-8844.


Gisterenavond deelde de politie via een burgernetbericht de oproep om uit te kijken naar de 49-jarige man. Hij is in het zwart gekleed en heeft hardloopschoenen aan. Hij heeft een breed postuur en een sportief uiterlijk.

Omdat de man nog steeds niet terecht is, vervolgt de politie vandaag de zoektocht naar de man. Tips over de mogelijke verblijfplaats van de man kunnen bij de politie gemeld worden via het algemene nummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (26-10-2022 om 14:24)
Met de moderne technologie zouden ze elke persoon die iets van gsm of horloge met alle middelen draagt, moeten kunnen opsporen. Jammer voor deze man. Hoeveel mensen er tegenwoordig onwel worden, zou het toch iets met de corona te maken hebben. Je leest niet anders, onwel geworden achter het stuur. Afijn hij is gevonden, maar helaas te laat. Sterkte voor alle betrokken en de familie en bekenden. RIP.
Typisch (25-10-2022 om 18:03)
Blank ,getint , donker? Als we dat al nergens meer durven te zeggen dan zijn er ook gelijk 100 mensen meer die aan de beschrijving voldoen. Sterkte gecondoleerd voor de vrienden en nabestaanden
Cookie-instellingen beheren