Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Flinke file door ongeval in Sluiskiltunnel Sluiskil

Toegevoegd: 25-10-2022, 10.05 uur
Door het eenzijdige ongeval ontstond een flinke file.
Door het eenzijdige ongeval ontstond een flinke file.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL - Door een ongeval in de Sluiskiltunnel bij Sluiskil is vanmorgen een file ontstaan op de N62. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.


Het ongeval werd omstreeks 09.00 uur gemeld bij de alarmcentrale. Uit de melding bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval. Hierop is een medewerker van de tunnel  ter plaatse gekomen. Er bleek een bestelbus met een aanhangwagen te zijn geschaard. Volgens de woordvoerder van de politie is niemand gewond geraakt bij het ongeval.

Om voor een veilige verkeerssituatie te zorgen, is de Sluiskiltunnel tijdelijk afgesloten geweest. Hierdoor ontstond er een flinke file op de N62.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R van O (26-10-2022 om 19:29)
Wie een slingerende aanhangwagen ervaart heeft zijn zaakjes niet op orde. Zeker niet als dit op Nederlandse wegen voorkomt, berg je dan dat deze personen met aanhanger zich op de wegen in onze buurlander begeven. Slingeren komt door verkeerde belading, overbelading, onaangepast rijgedrag, zelfoverschatting of onervarenheid. Het afschuiven op staat van de weg duidt in beginsel al op onaangepast rijgedrag als je weet dat er spoorvorming en hobbels liggen. Als chauffeur met aanhanger ben je verantwoordelijk dat je de zaken op orde hebt. Je kan als je veel met aanhangers rijd ook zorgen voor voldoende lading/ballast in je trekvoertuig of extra hulpveren voor stabiliteit.
mari (26-10-2022 om 14:29)
Helemaal met je eens @Fabian, De wegen zijn veel te snel aangelegd ook aan de op/afrit bij de Axelse Sassing is men al paar keer bezig geweest met reparaties. Een deuk in de weg en het dagelijkse vrachtverkeer. Snel de bypass aan de Eversdam voor de kassen erbij en ook op andere plekken onderhoud plegen. Niet te hopen dat er nog meer vrachtverkeer deze kant op komt, laat de WST nog maar betaald. Veel te druk.
Fabian (25-10-2022 om 16:42)
Het wegdek na de sluiskiltunnel richting "den overkant" is in slechte staat. Recentelijk tot 2 maal toe een slingerende aanhangwagen gehad door spoorvorming en hobbels in de weg.
Cookie-instellingen beheren