Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 41 km

Gevonden persoon in Middelburg blijkt vermiste man

Toegevoegd: 25-10-2022, 16.10 uur
Het slachtoffer dat overleden werd aangetroffen bleek de 49-jarige vermiste man.
Het slachtoffer dat overleden werd aangetroffen bleek de 49-jarige vermiste man.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag kenbaar gemaakt dat de man die vanmorgen werd aangetroffen in een sloot langs de Prooijenseweg de vermiste man was. Er is geen sprake van een misdrijf. 


De politie vond vanmorgen de man aan in een sloot langs het fietspad aan de Prooijenseweg. Direct werden meerdere hulpdiensten ingeschakeld om onderzoek te doen naar de identiteit van het slachtoffer. Na onderzoek is gebleken dat het om de 49-jarige man uit Middelburg gaat die sinds gisterenavond vermist is.

Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (1-11-2022 om 15:22)
@thijs, ik snap het...
Thijs (27-10-2022 om 13:56)
@zeeuw @JTG Enkel en alleen maar als anderen daar geen last of hinder van ondervinden Het gebeurt steeds vaker dat gezonde mensen zomaar opeens onwel worden en zonder echte reden komen te overlijden, maar over de oorzaak mag absoluut niet gesproken worden! Stel je voor als daardoor onwelgevallige feiten boven zouden komen.... Nee dan kan je beter lekker makkelijk liegen en anderen zwart maken als ze door die leugens heen prikken. Het eigen hachje is dan voor dat soort mensen ook veel belangrijker. Liever een paar doden dan consequenties van je eigen handelen accepteren. En het ergste is nog dat een groot deel van de bevolking dat ook gewoon accepteert alsof het normaal is...
Arthur (26-10-2022 om 12:28)
Uit respect voor de nabestaanden doet de persvoorlichter van de politie vaak geen uitspraken over de doodsoorzaak. Triest en verdrietig is het wel, maar verder speculeren heeft geen zin. Sterkte voor de nabestaanden van de man.
Johan (26-10-2022 om 09:26)
Het gaat hier om een gezonde man die actief was in sport en zelf ook sportief was. Ik acht dan de kans dat hij kon zwemmen best groot en dan is het wel lastig om jezelf te verdrinken.. Aan de andere kant: als hij onwel is geworden, dan zou hij toch niet zover van het fietspad af gevonden moeten zijn.
C.J.J. marijs (26-10-2022 om 05:14)
tot mijn spijt weer een slachtoffer van het falend beleid van de geestelijke gezondheidszorg ,hou me ten goede ,er gaat misschien veel goed ,maar er gaat ook veel fout en dat lees je jammer genoeg terug in de media. persoonlijke ervaring is , er word naar mijns inzien niet [of te weinig ] naar de persoon geluisterd en gehandeld en gevraagd wat er er gedaan moet worden voordat het escaleert en het dweilen word met de kraan open.
bram (26-10-2022 om 00:59)
Genoemd wordt: een vrije keuze. Kan best maar uiteindelijk is het een trieste dood. Dat gun je niemand. Sterkte voor de nabestaanden die dit allemaal een plek moeten geven. Respect voor de politie die deze man gevonden hebben.
Cookie-instellingen beheren