Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Fietsster geschept bij 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 25-10-2022, 18.52 uur
De vrouw moest ter controle mee naar het ziekenhuis.
De vrouw moest ter controle mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEER ARENDSKERKE – Een vrouw is vanavond gewond geraakt bij een ongeval bij ’s-Heer Arendskerke. De vrouw werd door een automobilist geschept.


De vrouw werd omstreeks 18.10 uur geschept nadat zij wilde oversteken bij een oversteekplaats voor fietsers aan de Nieuwe Rijksweg. De politie en ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is door het medische personeel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis.

De agentes hebben van de bestuurder van de personenauto een verklaring opgenomen. Hierna kon de bestuurder zijn weg vervolgen. De fiets is door een bekende van het slachtoffer opgehaald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (27-10-2022 om 12:39)
Goed idee Carien! daar ligt idd nog een fietspad als je bij de stoplichten gelijk rechts en dan weer links gaat en daar door het tunneltje kan fietsen en zo zit je gelijk goed zolang het graafwerk etc duurt. Nu nog die fietspaden een keer aanpakken want die worden daar steeds slechter met wortelriggels bij de vleet en ook steeds meer gaten en hobbels. Gevaarlijk in het donker of bij niet op de weg letten !......
Carien (26-10-2022 om 15:32)
Waarom kunnen de fietsers niet alvast naar de andere kant via de fietstunnel. Kan men veilig oversteken. Barriers langs het fietspad en klaar.
Adam (26-10-2022 om 14:58)
Als het goed is wordt daar momenteel 50km/u gereden, al is de mentaliteit van de meeste automobilisten dusdanig dat ze daar schijt aan hebben. Ik passeer daar meerdere malen per dag en bijna niemand houdt zich aan de tijdelijke limiet van 50km/u.
fietser (26-10-2022 om 14:15)
Beste Richard er staat een bord 50 bij werkzaamheden vereist!!! Sterkte voor de fietster en ja toch maar eens controleren op snelheid daar, zet er een matrixbord.
Richard (26-10-2022 om 13:17)
ja, is linke oversteek daar. Normaal niet maar ze zijn daar (ook, waar niet....) met die graafwerkzaamheden bezig (kabels hier, kabels daar en steeds maar sneller en beter (?) voor het grootkapitaal... Auto's rijden daar toch iets van 80km van beide kanten en oversteek is daar op eigen risiico...
Cookie-instellingen beheren