Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 144 km

20-Jarige vrouw vermist in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 26-10-2022, 15.43 uur
20-Jarige vrouw vermist in Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – De politie is op zoek naar een 20-jarige vrouw in de omgeving van Burgh-Haamstede. Met tips over een mogelijke verblijfplaats kan er gebeld worden naar 112.


De politie deelde omstreeks 15.35 uur een Burgernetbericht waarin wordt opgeroepen om naar de desbetreffende vrouw uit te kijken. Het gaat om een 20-jarige vrouw van 1.68 meter lang. Ze heeft een lichte huidskleur en rood/zwart krullend haar. Ze heeft piercings.

Op het moment van de vermissing droeg de vrouw een grijze joggingsbroek en een zwarte trui met roze letters. Ze had zwart/crème kleur schoenen. Met tips over een mogelijke verblijfplaats kan er gebeld worden naar 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren