Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gewond bij melding steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 27-10-2022, 01.51 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Een persoon is vannacht gewond geraakt bij een mogelijke steekpartij aan de Oudelandseweg in Terneuzen. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.


 De politie kreeg omstreeks 00.20 uur de melding van een mogelijke steekincident aan de Oudelandseweg ter hoogte van een horecagelegenheid. Toen meerdere eenheden met spoed ter plaatse gekomen waren, troffen zij een gewond persoon aan. Voor het gewonde slachtoffer is een ambulance ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft van diverse omstanders een verklaring opgenomen. Het is onbekend of er een dader is aangehouden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Linda Adam (27-10-2022 om 21:48)
@wtf Terneuzen heeft wel degelijk stadsrechten
Wtf (27-10-2022 om 05:52)
Wow ik was door nog geen uur voordit zoveelste steek incident nog toevallig door deze straat gereden toen was het nog vredig en rustig daar vreemd hoevaak dit tegenwoordig gebeurd hier n dit dorp waarvan ze denken dat dit een stad is zonde hoor dat het niet meer met woorden kan worden opgelost hopelijk vinden ze de dader laat die maar ff brommen ad overkant ey...
Cookie-instellingen beheren