Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie in café aanleiding voor steekincident Terneuzen

Toegevoegd: 27-10-2022, 09.46 uur
Het slachtoffer liep verwondingen op.
Het slachtoffer liep verwondingen op.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De persoon die in de nacht van woensdag op donderdag gewond raakte bij een steekincident in Terneuzen was een cafébezoeker. Dat laat de politie weten. De man raakte gewond bij een ruzie in een café in de Zeeuws-Vlaamse stad.


Het incident gebeurde op donderdag 27 oktober 2022 net na middernacht. In een café aan de Oudelandseweg was iemand gewond geraakt aan zijn gezicht. Hulpdiensten spoedden zich naar het café. Daar aangekomen troffen de hulpverleners een gewonde man aan.

Volgens zijn verklaring probeerde hij een ruzie te sussen en was daarop in zijn gezicht gestoken met een glas. De verdachte was al gevlucht maar de agenten wisten wie het was. Het slachtoffer ging eerst naar een arts om zijn verwondingen te laten behandelen. Volgens de politie zal hij een ander moment aangifte doen. De recherche pakt de zaak dan op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
a.willemsen (27-10-2022 om 17:06)
allemaal lafbekken, die een ruzie niet meer met hun vuisten durven uitvechten.
Pff (27-10-2022 om 15:13)
Gaat lekker daar bij cafe 3wegen! Zonde voor de eigenaar en mensen achter de bar die zo hun best doen dat ze dit nog mee moeten maken met dat tuig die het nog niet eens fatsoenlijk gesprek op kunnen lossen samen nee daar is een glas voor nodig...:)
Cookie-instellingen beheren