Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren gebruiken pepperspray bij incident Vlissingen

Toegevoegd: 27-10-2022, 16.19 uur
Jongeren gebruiken pepperspray bij incident Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van een incident dat op zondag 18 september 2022 in Vlissingen gebeurde. Bij dat voorval, waar jongeren en een nachtwaker betrokken waren, zou pepperspray gebruikt zijn.


Het incident gebeurde zondag 18 september 2022 rond 05.00 uur bij de Spuikomweg in Vlissingen. Bij de weg was een conflict ontstaan waar enkele jongeren en een nachtwaker van de bioscoop bij betrokken waren.

Volgens de politie zijn er van de betrokken heren en dames camerabeelden gemaakt. Een van hen zou bij het conflict pepperspray hebben gebruikt. De politie roept mensen die iets gezien hebben of die erbij betrokken waren op om contact op te nemen met de agenten via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (29-10-2022 om 02:44)
Pepperspray, gewoon verboden wapenbezit. Derhalve gewoon veroordelen voor verboden wapenbezit. Gelukkig beter (zoals Koos.P. zegt) dan messen maar dan nog steeds een verboden wapen. Hoort in het Nederlandse uitgaansleven niet thuis. Tegen de betrokken jongeren zou ik willen zeggen: stop met deze onzin, want je zorgt ervoor dat jouw uitgaansleven en dat van vele andere jongeren, een moeilijke zaak wordt! Straks heb je overal een vergunning voor nodig om lekker te feesten of te stappen. Stop met deze flauwekul, want echt, je bent zelf de klos.
Michel (28-10-2022 om 12:22)
@Tuinman, dit tuig dat alleen maar rotzooi wil trappen, hebben nooit gezonde hersens gehad.Aanpakken die handel
Ineke (28-10-2022 om 10:35)
Als ze gepakt zijn spuiten dan hun ogen gelijk dicht met pepperspray. Ze zullen dan wel een tijdje stoppen met rellen en ook hun ouders stof tot nadenken geven
John (28-10-2022 om 08:25)
Zoals ze zeggen ""Crime Pays"
WeetAllesBeter (28-10-2022 om 00:32)
Waarom moet de politie meer weten dan? Ze hebben het probleem zelf opgelost. Met pepperspray. Niks aan de hand? Niet overal mee bemoeien hoor.
Tuinman (27-10-2022 om 20:20)
Het is blijkbaar mode, dat de jongeren willen vechten en vervelend doen. Blijkbaar hebben ze in hun opvoeding geen gebruik gemaakt van hun hersens. En weten ze dit ook niet meer, iets wat je niet hebt ...... Het is jammer, dat dit overal zo is.
Cookie-instellingen beheren